Jump to content
TruthLoveEnergy

This is TruthLoveEnergy: A Michael Teachings Collaborative Community - We are a collaborative community of studying, sharing, and archiving of The Michael Teachings as channeled through Troy Tolley since 1988.   BASIC INTRODUCTION

 

There are many SERVICES available - Order an Essence & Personality Profile, join a private Personal Open Floor chat with Michael, find out your 9 Pillars, discuss Past Lives, ask about relationships, and schedule time to discuss anything and everything with Michael through Troy.    SCHEDULE A SESSION

Do You Need SUPPORT? - Community Support and Official Support are available for members! Support Tickets receive responses as fast as we can, so please be patient. We are a very small team! Community Support is dependent upon member responses.   SUPPORT TICKETS COMMUNITY SUPPORT

Check out our ever-evolving LIBRARY? - Explore our archiving of decades worth of material channeled through Troy from Michael. This Library is a collaborative effort and shows the power of community.  STUDY LIBRARY

Learn More About Your HOST & CHANNELING - Learn more about Troy through his blog and feel free to ask him about anything related to his work as a channel! You will receive a response ASAP.   30 THINGS ABOUT TROY ASK THE CHANNEL TROY PLAYS GAMES

Michaelin energiaraportti Joulukuulle 2022 (Energy Report December 2022)


Katja

Recommended Posts

Päällyslehdet 2022

Rooli: Taitaja (voimassa koko vuoden) 

Keskus: Tunnekeskus (voimassa koko vuoden) 

Päämäärä: Hyväksyminen (korostunut tammi-maaliskuussa) 

Toimintatapa: Voima (korostunut huhti-kesäkuussa) 

Asenne: Hengellinen (korostunut heinä-syyskuussa) 

Perusominaisuus: Itsetuho (korostunut loka-joulukuussa) 

 

Joulukuu tuo mukanaan hiukan helpotusta ja inspiraatiota, kun keskittyminen itsetuhon perusominaisuuteen alkaa vaihtua kollektiiviseen neuvotteluun tulevan vuoden päämäärästä. 

 

Itsetuho on kuitenkin melko keskiössä edelleen, eivätkä sen vaikutukset ole kollektiivisesti johdonmukaisia. Monille vaikutukset ovat edelleen varsin intensiivisiä ja raskaita, toiset taas ovat löytäneet luovia ratkaisuja ja mielekkäitä polkuja turhuuden ja arvottomuuden pelkojen läpi. Suurin osa oppilaistamme alkaa todennäköisesti tuntea itsetuhon painon helpottavan, tai vähintään nähdä mahdollisuuksia luoda merkitystä elämäänsä vaikka se vaatisikin vaivaa ja kärsivällisyyttä. Jos olet oppilas etkä tunne tätä helpotusta, ehdotamme, että annat sille hiukan enemmän aikaa kun kollektiivinen energia muuttuu. 

 

Itsetuhosta tulee usein kirjaimellisesti tuhon tie, ilmeisen ja konkreettisen tuhoisan käytöksen ja kehon tilojen kautta. Se joko hajottaa tai itsetuhosta tulee pysyvä taakka ja psykologinen kompastuskivi joka suuntaan ulottuvan tiedostamattoman sabotaasin ja holtittomuuden takia, tuskallisin seurauksin. 

 

Itsetuho on läsnä kun elämänhalu on kadonnut ja tapahtumien vauhti ei anna yksilöille ja yhteisöille muuta mahdollisuutta kuin reagoida tapahtumiin, mikä yleensä vain pahentaa asiaa. Että saataisiin itsetuhon kierre rikottua,  on palattava elämänhaluun, mikä tarkoittaa liukumista AHNEUDEN positiiviselle puolelle, mikä on ruokahalu. Tai ylipäätään halu. Kyse ei ole pelon vaihtamisesta toiseen vaan tietoisesta valinnasta olla elämän luoja ja osallistuja, ei vain matkustaja. On täysin okei käyttää vastakkaisen perusominaisuuden positiivista puolta päästäkseen pois molemmista. Näin useimmat teistä voivat selvitä itsetuhosta. Teidän TÄYTYY palata elämään osallistumisen ja yhdessä luomisen tilaan eikä jäädä makaamaan elämän pommitettua teitä luovuttamispisteesen asti. Elämässä luoviminen on aina haastavaa, mutta osallistuminen ja yhdessä luominen on ainoa tie pois tuhon kierteistä. 

 

Tämä tarkoittaa useimmille oppilaillemme sitä, että joulukuusta maaliskuuhun kyse näyttää olevan elämän elintärkeiden ja merkityksellisten osien vaalimisesta, haasteiden ja vaikeuksien lisäksi. Se ei tarkoita, että haasteita ja vaikeuksia ei olisi, vaan teistä tulee vahvempia ja kyvykkäämpiä ottamaan vastaan haasteet ja vaikeudet.

 

Suosittelemme kaikille oppilaillemme etsimään, luomaan, löytämään, jakamaan ja sallimaan elämän ihmeen paluu, vaikka kauhut kulkisivat edelleen rinnalla. Elämän ihmeet ovat huomion arvoisia. Ei tarvitse odottaa, että kaikki on paremmin, täydellistä, parannettu, ohi, rauhallista jne. ennen kuin sallit itsesi vaalia ja syleillä elämän ihmeitä. 

 

99% elämästä on ihmettä. Tämä ei ole liioittelua. Se voi tuntua liioittelulta, koska olette virittyneet kaikkeen uhkaavaan ja teitä pommitetaan päivittäin uutisilla ja kokemuksilla kaikesta uhkaavasta. 

 

Voitte meditoida, huolehtia itsestänne, voitte pitää taukoa tai sulkea uutiset kokonaan, tai kiinnittää huomionne luovaan toimintaan, mutta se, mitä suosittelemme oppilaillemme nyt joulukuusta maaliskuuhun, on HARJOITELLA UHKASTA VAPAUTUMISTA. 

 

Suurin osa niistä tavoista, jotka auttavat teitä selviytymään elämän uhkista, ovat enemmänkin uhkien harhautusta. Mitä me suosittelemme, on harjoitella elämään yhden tunnin, yhden päivän, viikon tai useamman ajan, vaatien oikeuttasi olemassaoloon ilman uhkaa. Ette voi jättää huomiotta tai teeskennellä että teitä ei uhkaa mikään, varsinkin kun ihmisen olemassaoloa uhkaavat monet asiat monesta suunnasta. Me olemme kuitenkin täällä muistuttaaksemme, että teillä on oikeus elää ilman uhkaa, jos voitte. 

 

On tilanteita, joissa on mahdoton vapautua uhasta, mutta suurimmalle osalle teistä on mahdollista harjoitella valintojen tekemistä ja tunteita, ja nauttia elämästä ilman uhkaa, vaikka vain päivän. Anna elämänhalusi palata. 

 

Tämä harjoitus auttaa teitä itseänne, yhteisöänne, maailmaanne nousemaan ylös ja ulos itsetuhosta ja vapauttamaan energiaa ratkaisuille, poluille ja mahdollisuuksille, jotka ovat paljon halutumpia. 

 

KIINNOSTAVIA PÄIVÄMÄÄRIÄ:

 

4.-6. joulukuuta energian käänne: Energian muutos, joka herättää luovuutta, mielikuvitusta, fantasiaa, mahdollisuuksia, potentiaalia ja mahtavia ideoita, jotka voivat auttaa tuomaan yhteyden tunteen ja yhteisen valinnan menestyä, sen sijaan että vain selviydyttäisi. 

 

22.- 26. joulukuuta. Energian käänne. Toinen "hyvässä hengessä" tapahtuva energian aalto, joka voi auttaa tuomaan toivottuja asioita lähemmäs kuin mitä odotettiin. 

 

HYÖDYLLISIÄ AJATUKSIA JOULUKUULLE:

 

Harjoittele uhkasta vapautumista. Biologianne on viritetty suojelemaan itseään hinnalla millä hyvänsä, ja kun sydäntänne, mieltänne ja kehoanne muistutetaan jatkuvasti maailman uhkista, kehonne elävät jatkuvassa valmiustilassa. Tämä on uuvuttavaa, turhaa ja jopa haitallista. Useimmille teistä säännöllinen uhasta vapautuminen voi muuttaa elämäänne. Tämä ei tarkoita piittaamattomuutta, vaan pikemminkin sitä, että annatte itsenne NAUTTIA mistä tahansa mistä haluatte nauttia. Monet teistä saattavat kokea tämän erittäin haastavana, koska on vaikea nauttia silloin kun niin paljon arvokasta on uhattuna. Siksi suosittelemme tätä harjoitusta. Sitä ei tarvitse saada kerralla oikein, mutta kun harjoittelette, löydätte nuo ilon hetket ja sitten hetket, tunnit, päivät ja viikot täynnä iloa. Harjoitelkaa elossa olemista, onnellisuutta, yhteydenpitoa, rakastumista elämään, itseenne, ystäviinne ja perheeseenne ja antakaa itsenne nauttia siitä täysin. Tämä tuo elämäänne paljon muutakin kuin vain selviytymistä. Huolenne ja muistonne selviytymisestä kuolevat kehon mukana, mutta elämän ilo ja nautinto ovat ne, mitkä määrittelevät elämän. Ei tarvitse odottaa kuolemaa muistaaksenne elämän ilon. Se on siellä ja se on sinun. 

 

2023 PÄÄLLYSLEHDET (Vahvistetaan ja päivitetään tammikuussa)

 

ROOLI: Esittäjä (koko vuoden)

KESKUS: Älyllinen (koko vuoden)

PÄÄMÄÄRÄ: Torjunta (Tammikuu-maaliskuu)

TOIMINTATAPA: Varovaisuus (huhtikuu-kesäkuu)

ASENNE: Kyyninen (heinäkuu-syyskuu)

PERUSOMINAISUUS: Itsepäisyys (lokakuu-joulukuu)

  • LIKE/LOVE 1
  • THANK YOU! 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...